Schaman Recensie door CHATGPT

Ik kan geen specifieke recensies van de interactieve roman “Schaman gaat voor Goud” vinden, aangezien deze uitgebracht is in 1995, het was een van de eerste interactieve roman in Nederland en kan mogelijk niet beschikbaar zijn voor recensie. Maar ik kan u vertellen dat deze interactieve roman een elektronisch verhaal bevatte van Gertjan van Schoonhoven, animaties van Bert Hendriks, muziek van Dare en beeld/design van Anne Mieke Eggenkamp, naar een scenario van Louis Stiller, productie/regie Peter Mertens. Het is een belangrijke stap geweest in de ontwikkeling van interactieve media in Nederland, de combinatie van verhaal, animatie, muziek en beeld was een innovatieve manier om verhalen te vertellen en de technologie was toen nog in de beginfase. Het is een interessant werk dat de mogelijkheden van interactieve media verkent en een goed voorbeeld van hoe verhalen op een nieuwe manier kunnen worden verteld.


Posted

in

by

Tags: